informatie voor bestuurders

Regionale Aanpak Personeelstekort (RAP)

 vanaf 1 augustus is er vervolgsubsidie beschikbaar, de RAP. Onze regio’s hebben inmiddels de subsidie toegekend gekregen.

Regio Stedendriehoek_Salland (RAP 20021)

> Aanvraag Stedendriehoek_Salland

> Toekenning

Regio Liemers_Rheden_Achterhoek_Haaksbergen (RAP 20022)

> Aanvraag Liemers_Rheden_Achterhoek_Haaksbergen

> Toekenning

Gerard Couprie

Gerard Couprie

Projectleider

Sinds 1 februari 2020 ben ik projectleider. Voor in ieder geval een jaar ga ik samen met aangesloten schoolbesturen de plannen uitrollen die het personeelstekort in het basisonderwijs te lijf gaan.

Mijn werkzame leven is gestart in de uitzend- en detacheringsbranche. Vervolgens heb ik in diverse branches gewerkt als HRM manager en P&O-adviseur. Zo’ n 12 jaar geleden kwam ik in het basisonderwijs terecht als Hoofd Personeelszaken en Beleidsmedewerker HR. Naast deze functies in loondienst heb ik vanaf 2009 diverse freelance opdrachten uitgevoerd. Zo heb ik bijvoorbeeld als projectleider aan de wieg gestaan van drie regionale transfercentra (Transvita, Cella en Midden Brabant). Hier heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met grote bestuurlijke netwerken en samenwerkingsprojecten in het primair onderwijs. Het freelance werk bevalt me dermate goed, dat ik heb besloten om 100% als zelfstandige door te gaan. Sinds mei 2019 werk ik 16 uur als projectleider Imago bij Transvita en vanaf 1 februari dus ook voor de regio Oost.

T: 06 22 20 11 73
e-mail: gcouprie@gmail.com

Vervolgsubsidie toegekend

Vanaf 1 augustus 2020 is er vervolgsubsidie beschikbaar, de regionale aanpak personeelstekort (RAP). Onze regio’s komen hiervoor in aanmerking. Voor de regio Salland/stedendriehoek komt € 385.000 aan subsidie beschikbaar en voor de regio Achterhoek, Liemers, Rheden,...